Kurucularımız / Yöneticilerimiz

Eyüp GÖZGEÇ

TED Erzurum Koleji Yönetim Kurulu Üyesi

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, 1 Şubat 1955 tarihinde Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlayan Başkan Gözgeç, 1977 yılında Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce Bölümü’nden mezun oldu.

1976-1979 yılları arasında TEK’te (Türkiye Elektrik Kurumu) tahakkuk memuru olarak görev alan Başkan Gözgeç, 1979 Ağustos ayında 162. dönem yedek subay adayı olarak Tuzla Piyade Okulu’nda askerliğe başladı. Gözgeç, askerlik dönüşü ticarete atıldı.

Avrupa Boks Konfederasyonu (EUBC) Asbaşkanı, Dünya Boks Birliği (AIBA) Yönetim Kurulu Üyesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, TOBB Üst Kurul Delegesi, TOBB Strateji Yüksek Kurul Üyesi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üyesi olan Başkan Gözgeç, Dünya Boks Birliği (AIBA) Başkanı Dr. Ching-Kuo Wu tarafından verilen “2013 YILI DÜNYADA EN İYİ SPOR ADAMI “ödülü sahibidir. Evli ve üç çocuk babası Eyüp Gözgeç, inşaat malzemeleri toptan üretim ve satışı ile uğraşmaktadır.

Burak Han GÖZGEÇ

TED Erzurum Koleji Yönetim Kurulu Üyesi / Kurucu Temsilcisi

4 Kasım 1984 tarihinde Erzurum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum’da lise öğrenimini Kayseri Fen Lisesi’nde tamamlayan Gözgeç, 2006 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümü’nde MBA Yüksek Lisansı yaptı. 1 yıl Amerika’da Embassy College’da dil öğrenimi için bulundu. Türkiye Kayak Federasyonu’nda ve Erzurum Kayak Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Kayak Vakfı Asbaşkanı olan Gözgeç ayrıca Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Evli ve iki çocuk babası Burakhan Gözgeç, inşaat malzemeleri toptan satışı, üretimi ve inşaat taahhütü ile uğraşmaktadır.

Evrim DUYUM

TED Erzurum Koleji Kurucu Müdürü

21 Şubat1969 tarihinde Tokat’ın Niksar ilçesinde doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Ankara’da tamamladı. ODTÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü’nü 1991 yılında bitirdi. Uzun yıllar Adana ve İstanbul’da 4 özel okulun tüm kademelerinde okul müdürlüğü ve kurucu müdürlük yaptı. Ayrıca IBMYP koordinatörlüğü görevini de yöneticilikle birlikte yürüttü. Bu süreçte bilimsel ve kültürel projelere destek verdi. İyi derecede İngilizce bilen Evrim DUYUM bir çocuk annesidir.