Kültür Sanat

TED Erzurum Koleji’nde düzenlenen aktivitelerle, öğrencilerin yaratıcılığını, hayal gücünü ve iletişim becerilerini güçlendirmesi, sosyal becerilerini çeşitlendirmesi, kendini bu alanlarda sorgulaması, gözlem yapması ve entelektüel gelişimini en üst seviyeye taşıması hedeflenmektedir.

Okul dersleri dışında sanat alanında ilerlemek isteyen öğrencilerimize profesyonel eğitmenlerden ders alabilecekleri hafta sonu yaz-kış okullarında kurs imkanı sunulmaktadır.

TED Erzurum Koleji’nde, kültür ve sanat çalışmalarına destek veren atölyeler dışında, 400 kişi kapasiteli konferans salonu, deneysel mutfak, sergi ve gösteri alanları bulunmaktadır. Ayrıca okul radyosu ve tamamen öğrencilerimizin emeği ile hazırlanan sanat dergileri ile iletişim ve yazı becerileri güçlendirilmektedir.