Yemek Hizmetleri

TED Erzurum Koleji’nde, öğrencilerimize sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla menüler diyetisyenler kontrolünde geliştirilmektedir. Diyetisyen ve kalite kontrol sorumluları tarafından kalori hesapları yapılarak oluşturulan menüler, okul doktoru tarafından da onaylanarak öğrencilerimize sunulmaktadır. Okulda verilen tüm yiyecek ve içecekler, sağlıklı ve taze ürünlerden oluşur ve yemekhanemizde okulumuzun personeli tarafından günlük hazırlanır.

TED Erzurum Koleji’nde tüm öğrencilerimize her gün 4 çeşitten oluşan öğle yemeği, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize ise sabah ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Yemek aralarında atıştırmak isteyen ortaokul ve lise öğrencilerimiz, sağlıklı ve besleyici ürünlerin belirli saatlerde satıldığı Kafeterya’dan faydalanabilmektedir.

Atatürk Köşesi