Hijyen Tedbirleri

TED Erzurum Koleji kampüs ortamı, tüm öğrencilerimizin tam bir gününü mutlu, huzurlu ve sağlıklı şekilde geçirmesi için düzenlenmiştir. Tüm alanlar doğal havalandırma ve gün ışığı alabilecek şekildedir.

TED Erzurum Koleji‘nde sağlıklı ve hijyenik bir yaşam ortamı oluşturmak üzere gereken tüm tedbirler alınmaktadır.

• Binaların girişinde ve içinde kurallar, sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği ile ilgili bilgilendirme afişleri yer almaktadır.
  • Okul binası girişleri, koridor ve dersliklerde dezenfektan bulundurulmaktadır.
  • Tüm alanların yüzey temizliği ve dezenfeksiyonunda Sağlık Bakanlığı Salgın Rehberi’ndeki kriterleri karşılayan ürünler kullanılmaktadır.
  • Tüm ortak kullanım alanlarında bulunan oturma grupları sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenmektedir.
  • Tüm öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın HES Kodu sorgulaması günlük yapılmaktadır.