Kayıt Koşulları

KAYIT SINIFLARI VE KOŞULLAR

2022 - 2023 eğitim öğretim yılında okulumuza;

• Okul öncesi, 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) görüşmesi ile,
  • 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için internet sitesinde ilan edilecek tarihlerde yapılan “Giriş Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Giriş Sınavlarında aday öğrencilerimizin akademik başarı bursu kazanma imkânı bulunmaktadır. Okul giriş sınavı sonucunda kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler PDR Birimi görüşmesi sonucunda okulumuza kayıt yaptırabilecektir.

OKULA KABUL VE GİRİŞ SINAVI

2022-2023 eğitim öğretim yılında 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyacak öğrenciler Okul Giriş Sınavı sonuçlarına göre TED Erzurum Koleji’ne kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

Okul Giriş Sınavlarının 22 Ocak, 19 Şubat ve 19 Mart tarihlerinde yapılması planlanmaktadır. Bu takvimde bir değişiklik olması halinde, son durumla ilgili olarak okulumuz web sitesi ve sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Giriş sınavlarında TED Erzurum Koleji başarı bursu kazanma imkânı bulunmaktadır. Okul Giriş Sınavı sonucunda kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler PDR Birimi görüşmesi sonucunda okulumuza kayıt yaptırabilmektedir.

Kayıt koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için 2022-2023 Online Ön Kayıt Formu linkine tıklayarak kayıt açılabilir ve yüz yüze veya online randevu oluşturulabilir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
  • Kayıt formu (matbu, okul tarafından verilecek)
  • Öğrenci, anne ve babanın nüfus cüzdan fotokopileri
  • Öğrencinin 6 adet fotoğrafı
  • Velinin 2 adet fotoğrafı (her bir öğrenci için)
  • Banka sözleşmesinin yapıldığını gösterir belge
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için yeni tarihli ikametgâh tezkeresi
TED OKULLARINDAN NAKİL

TED Okulunda öğrenim görmekte olup TED Erzurum Koleji’ne geçiş yapmayı isteyen öğrenci, ilgili sınıf düzeyinde uygun kontenjan olması halinde herhangi bir sınava girmeden kayıt yaptırabilir.