Ulaşım Hizmetleri

TED Erzurum Koleji’nde okul servisleri, uzman şoför ve hostesler ile emniyetli ve özenli bir şekilde, öğrencilerimizin ulaşımlarını zaman kaybı yaşatmaksızın sağlamaktadır. Öğrencilerimiz yeni, konforlu, temiz, bakımlı, emniyet kemerli, ısıtma ve soğutma sistemleri yanı sıra, ilkyardım seti, trafik seti yangın söndürme gibi mecburi malzemelerin eksiksiz, kullanılmaya hazır bulunduğu modern araçlarla taşınmaktadır. Tüm kontroller okul yönetimi tarafından rutin olarak gerçekleştirilir.

Eğitim öğretim yılı başında okula kayıt yaptıran tüm velilerin ve öğrencilerin adres ve iletişim bilgileri servis sorumluları, servis sorumluları

nın iletişim bilgileri de veliler ile paylaşılmaktadır. Düzenin sağlanması ve zaman kaybının azaltılması için hazırlanan ‘’Servis Kuralları Yönergesi’’ okul topluluğu ile paylaşılmaktadır. Her eğitim öğretim yılı başında ve ortasında tüm şoför ve hostesler ‘’Otobüs Şoförleri ve Refakatçiler için Trafikte Güvenli Sürüş ve Seyahat Eğitimi’’ almaktadır.