Kayıt Ücretleri

TED Genel Merkez onaylı TED Erzurum Koleji Burs ve İndirim Uygulamaları İç Yönetmeliği’ne göre, akademik
başarı bursları ve indirimler sadece öğrenim ücreti üzerinden yapılır.
Ögrenci bir eğitim öğretim dönemi içerisinde, yukarıda belirtilen 1, 2 ve 3. madde indirimlerinden ve başarı
bursundan aynı anda faydalanamaz. Birden fazla indirim oranı ve başarı bursu kazanılması durumunda, öğrencinin
lehine olan en yüksek orana sahip indirim veya burs uygulanır. Erken kayıt indirimi ve aidiyet indirimi 1, 2 ve 3. madde indirimlerinden biriyle veya burs oranı ile birleştirilebilir.

** Okul Ücretlerine %8 oranında KDV dahildir.

** Okul Ücretlerine okul servisi, öğrenci kıyafetleri ve kitap-kırtasiye ücretleri dahil değildir.

** Yemek ücretleri;

* Okul öncesi ve İlkokul yemek ücreti, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı için ödenir

* Ortaokul seviyesinde yemek ücreti öğle yemeği için ödenir.

* Tabloda yer alan kayıt ücretleri 01/04/2023 tarihine kadar geçerli olan %8 indirimli erken kayıt ücretleridir.

TED Erzurum Koleji okul kayıt ücretleri hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığı ile bizimle irtibata geçebilir ya da kampüsümüzü ziyaret ederek TED Erzurum Koleji okul yönetimi ile görüşebilirsiniz.

TELEFON : 0 442 502 44 22 / 0 531 690 40 25

E-POSTA : [email protected]